+31 (0)6 533 808 92

info@dolsinvest.nl
NEEM CONTACT OP: Ron Polman |0316-250338 | info@coreinvestment.nl

Het Concept

  De Admiraal heeft als missie om werken effectiever, efficiënter maar ook plezieriger te maken voor zowel de organisatie als voor medewerkers.

Full-service kantoorverhuur

Een Kant-en-Klaar kantoor om direct in te starten met of zonder meubilair. Je hebt beschikking over een afgesloten ruimte die van jou is, met:

Het Admiraal full-service concept.

Wij verzorgen de internetverbinding, bekabeld en draadloos, en de schoonmaak van de algemene ruimtes. Natuurlijk maak je kostenloos gebruik van de gastvrijheid van de ontvangstvoorziening op de begane grond en de vergaderkamers (te reserveren via de receptie). Daarnaast kun je genieten van onze Nespresso koffie voorziening.

Prijzen vanaf: € 395,- per maand voor je eigen kantoor, inclusief het full-service concept.

Maatwerk Kantoorruimte

De verdiepingen van De Admiraal bieden ook ruimte aan ondernemers met (meerdere) werknemers. Daarvoor creëren we een maatwerk oplossing. Kantoorruimte huren op een uitstekende locatie voor uw onderneming, met tegelijkertijd alle faciliteiten van een full-service kantoor binnen handbereik.

Het kan in De Admiraal. De maatwerk kantoren kunnen variëren van 20 m2 tot 730 m2.

Flexplek

Heb je geen vaste werkplek nodig, maar wil je wel regelmatig gebruik maken van de voordelen die een vaste werkplek biedt? Wil je collega-ondernemers ontmoeten om te netwerken of mee samen te werken? Even snel tussen twee afspraken door een goede plek of lekker een hele dag geconcentreerd werken, dan is De Admiraal de perfecte locatie!

Je kunt gebruik maken van een flexibele werkplek op werkdagen tussen 08.00 uur en 18.00 uur. Je kunt bij ons werken wanneer het jou uitkomt. Uiteraard is de ontvangst geregeld en kun je gebruik maken van vergaderkamers en ons draadloos internet.

Neem contact op! Plattegrond & Prijzen

Behoefte aan een vrijblijvend maatwerk advies?

Neem dan contact op met
Ron Polman: 0316-250338